Partners

Faculty Club: Meeting & Diner

Onze naaste buur de Faculty Club is een ideale plaats om uw meetings en diners door te laten gaan. Voor meer informatie over hoe de Faculty Club u ter dienst kan zijn kunt u terecht op https://www.facultyclub.be of kunt u hen contacteren via info@facultyclub.be / 0032 16 32 95 00.

De locatie beschikt eveneens over een a la carte restaurant, Cum Laude. Meer info vindt u op http://restaurantcumlaude.be/.

Begijnhof Hotel X M-Museum

Het Begijnhof Hotel doet er ten allen tijden alles aan om het verblijf van haar gasten te verrijken. We zijn dan ook trots om M-Museum Leuven als partner te hebben. Het wereldvermaarde museum herbergt een collectie met maar liefst 46.000 werken van hedendaagse en moderne kunstenaars. Gebouwd op de vroegere locatie van het stedelijk museum in de oude Leuvense binnenstad, brengt het M-Museum u verschillende symposia, exposities en collecties. 

Lopende tentoonstellingen

Naast de permanente M-collectie huist het M-Museum Leuven ook verschillende tijdelijke tentoonstellingen en festivals. Hieronder vindt u een kort overzicht van de hoogtepunten uit de M-agenda:

Arrangementen met M

Samenwerken met M-Museum Leuven betekent ook dat wij unieke aanbiedingen kunnen creëren voor cultuurliefhebbers. Ons Cultuur met M-arrangement geeft u de kans om voordelig een bezoek te brengen aan M-Museum Leuven en enkele Leuvense hoogtepunten, om vervolgens te overnachten in een sfeervolle kamer op een unieke locatie binnen Leuven.