fbpx
Begijnhof Hotel**** Leuven

KAMERS

City

De City kamers zijn uitgerust met alle comfort en een dubbel of twin bed. De ideale optie voor een enkele nacht, of voor avontuurlijke city trippers op bezoek in Leuven.


River/Garden

Een voorliefde voor de natuur in al zijn schoonheid? Kies dan voor onze River/Garden kamers, die uitkijken op de Dijle of op ons prachtige tuin. Daarnaast kunt u ook het historische Begijnhof aanschouwen in al zijn glorie.


Grand

Reist u met familie of verlangt u net dat beetje extra ruimte tijdens uw verblijf? Onze Grand kamer beschikt over een enkel en een dubbel bed en beschikt over extra oppervlakte indien u veel koffers of materiaal kwijt wilt. Ideaal voor een lang verblijf of een kort familie-uitje naar het prachtige Leuven.


Executive

Onze Executive suites zijn de crème de la crème van ons hotel. Met een prachtig rustgevend interieur, een overvloed aan ruimte en uitgerust met een kingsize bed zijn deze suites de perfecte uitvalshoek voor een kalmerend en zorgeloos verblijf in Leuven.


Grand Executive

Onze Grand Executive suite is Leuven op zijn meest luxueus. Geniet van een ruime kamer met kingsize bed, een badkamer met zicht op de dijle en een terras.