Romantisch Leuven

Niet boekbaar op 24-25 & 31/12/2019

Wilt u romantisch genieten van Leuven in een authentiek kader gelegen in een stiltegebied? Het Begijnhof Hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum van Leuven, omringd door prachtige tuinen in de pittoreske sfeer van het prachtige Groot Begijnhof.

Om te voldoen aan uw wensen, wordt u verwend met een zeer uitgebreid en uitstekend ontbijtbuffet in het uit de 13de eeuw daterende koetshuis dat volledig werd gerestaureerd. U kan in alle rust genieten van verfijnde 3 gangen diner in onze door haardvuren verlichte bar met orangerie, uitkijkend op het Groot Begijnhof.

Het Begijnhof team staat erop u hartelijk te ontvangen en u en uw partner tijdens uw verblijf in de watten te leggen. Verblijf in alle comfort temidden van een door UNESCO beschermd Werelderfgoed en laat u door ons verwennen.

Vanaf 94,00€ pp op basis van een dubbele kamer bieden wij u:

  • Een overnachting in een sfeervolle tweepersoonskamer
  • Een verzorgd 3 gangendiner
  • Een relaxmoment in onze privésauna
  • Ontbijt in het 13e eeuwse Karrehuis
  • Toeristische informatie

Wilt u genieten van dit arrangement? Klik op de button hierboven!

Arrangement op basis van een tweepersoonskamer en aankomst op vrijdag of zaterdag (of schoolvakanties en feestdagen, met uitzondering van maandag en zondag). Prijs per persoon en exclusief €1,00 City Taks per persoon per nacht. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Prijs voor 1 persoon: €149.