Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Waarom een bezoek aan Leuven niet combineren met een ontspannende fietstocht? Leuven ligt in het hart van de verrassend groene en veelzijdige provincie Vlaams-Brabant. Bovendien kan je bij ons gebruik maken van onze eigen fietsen.

Rond het hotel liggen vier lussen fietslussen die je elk een andere kant van de streek tonen.

  • Leuven-Hageland (36 km): Snuif de geschiedenis op van het Hageland met een rit naar het magnifieke Kasteel van Horst. 
  • Leuven-Tervuren (48 km): Trap langs fraaie kastelen en parken naar het ‘koninklijke’ Afrikamuseum in Tervuren.
  • Leuven-Werchter (42 km): Met het Kanaal Leuven-Dijle als houvast beleef je vier decennia Rock Werchter opnieuw, proef je het Witte Goud en bezoek je het geboortehuis van Pater Damiaan.
  • Leuven-Zoet Water (31 km): Met kinderen op stap? Duik dan de bossen in waar je op de tofste klim- en klautertuigen stoot.

Maar dat is niet alles! In samenwerking met Leuven Leisure bieden we enkele interessante meerdaagse fietsprogramma’s aan. Dat varieert van een interessant cultureel programma, tot een gezinsfietsprogramma, of een smakelijk culinair en zelfs sportief programma. Bijkomstig bieden we op een select aantal plaatsen gegidste uitstappen waar we iets meer uitleg verschaffen aan de leergierigen onder u. Contacteer ons voor meer informatie.

Bepaalt u liever zelf welke fietsroute je wilt maken? Dat kan natuurlijk ook! Via de fietsknooppunten kan je prima je weg vinden op de verschillende paden… Klik hier voor meer informatie!

Banner_Fietsen_in_Leuven_shutterstock_107013791

Copyright 2018 | Begijnhof Hotel