Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Begijnhof Hotel X M-Museum

Begijnhof Hotel X M-Museum

Het Begijnhof Hotel doet er ten allen tijden alles aan om het verblijf van haar gasten te verrijken. We zijn dan ook trots om M-Museum Leuven als partner te hebben. Het wereldvermaarde museum herbergt een collectie met maar liefst 46.000 werken van hedendaagse en moderne kunstenaars. Gebouwd op de vroegere locatie van het stedelijk museum in de oude Leuvense binnenstad, brengt het M-Museum u verschillende symposia, exposities en collecties. 

Lopende tentoonstellingen

Naast de permanente M-collectie huist het M-Museum Leuven ook verschillende tijdelijke tentoonstellingen en festivals. Hieronder vindt u een kort overzicht van de hoogtepunten uit de M-agenda:

Arrangementen met M

Samenwerken met M-Museum Leuven betekent ook dat wij unieke aanbiedingen kunnen creëren voor cultuurliefhebbers. Ons Cultuur met M-arrangement geeft u de kans om voordelig een bezoek te brengen aan M-Museum Leuven en enkele Leuvense hoogtepunten, om vervolgens te overnachten in een sfeervolle kamer op een unieke locatie binnen Leuven. 

IN DE KIJKER: Blauw Bloed in het Begijnhof: Arenberg Arrangement. Ontdek de kunstcollectie van een legendarische familie in M-Museum Leuven, dompel je onder in de “Adelijk Wonen”-tentoonstelling in de Universiteitsbibliotheek, en nog veel meer! Het Begijnhof Hotel wordt je uitvalsbasis tijdens een unieke culturele uitstap langs Leuvense hoogtepunten.