Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Fietsen door Leuven

Wat is er meer ontspannend dan al fietsend genieten van het prachtige glooiende landschap van hartje Vlaams-Brabant. Speciaal hiervoor bieden wij u een arrangement dat u er eens lekker en actief op uitstuurt. Als navigatie krijgt u gratis de nieuwe “Fietsnetwerkkaart Vlaams-Brabant” (ter waarde van €9,00) en als u graag in ‘the middle of nowhere’ luncht, dan behoort een goed gevulde picknickmand voor onderweg ook tot de mogelijkheden. Een huisbiertje en wie weet geniet je nog na van onze zomerse special, zeker als u vooraf weet dat u nageniet te midden van een stiltegebied, dat behoort tot UNESCO Werelderfgoed.

Voor €79,00 pp op basis van een dubbele kamer kan u genieten van:

  • Een overnachting in een charmante tweepersoonskamer;
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in ons 13e eeuwse Karrehuis;
  • Een verfrissend huisbiertje in onze tuin met uitzicht op het Groot-Begijnhof;
  • Eén dag gratis gebruik van onze kwaliteitsfietsen;
  • De nieuwe ‘Fietsnetwerkkaart Vlaams-Brabant’;
  • Optioneel: een picknickmand* gevuld met lekkernijen voor onderweg (€10,00 p.p.)

* Heeft u een voorkeur voor welke dag u wilt fietsen? Of wilt u graag een picknickmand mee en/of wilt u alvast een tafeltje voor het diner reserveren? Geef dit dan bij het maken van de reservatie alvast aan!

Wilt u genieten van dit arrangement of heeft u nog speciale wensen, stuur dan een mail naar info@bchotel.be en vermeld “FIETSEN”.

Arrangement op basis van een tweepersoonskamer. Prijs per persoon en exclusief €1,00 City Taks per persoon per nacht. Prijs op basis van een eenpersoonskamer: €153,00. Te reserveren op basis van beschikbaarheid.  Supplement voor een extra overnachting met ontbijt (een- en tweepersoonskamer): €118,00.