Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Blog 1: Een Nieuw Begin

 

Blog I: Een Nieuw Begin

QOTD: “Stories don’t end. They just turn into new beginnings.” ~ Lindsay Eager

Beste vrienden, reisfanaten, bourgondiërs en liefhebbers,

Vandaag zijn we allemaal samen gekomen om het einde van onze geliefde nieuwsbrief te eren. Jarenlang heeft hij ons en jullie trouw gediend: nieuwe promoties, spannende gebeurtenissen, verse nieuwtjes, kortom dé verbintenis tussen ons hotel en onze gasten. Helaas heeft het niet kunnen blijven duren, en is zijn kaars langzaam uitgedoofd.

Maar, dit einde is tegelijk een nieuw begin. Vanaf vandaag kondigen wij namelijk de start aan van onze “Hotelblog Begijnhof”, een nieuwe en meer toegankelijke manier voor jullie om in contact te blijven met ons hotel en op de hoogte blijven van alles wat met het Begijnhof hotel te maken heeft. Tweewekelijks bestoken we onze vrienden met foto’s, nieuwe promoties, en alles wat jullie al van ons gewend zijn. Maar er is meer: belangrijke bezienswaardigheden in Leuven, nieuwe evenementen, tips voor een smakelijke lunch, diner of borrel, en sfeerimpressies van ons hotel en Leuven in het algemeen.

Wij zijn trots om aan te kondigen dat dit alles past in een vernieuwde aanwezigheid van ons hotel op social media en in een veranderende digitale wereld. Vanaf nu kun je ons op 4 verschillende platforms volgen:

– Op Facebook blijf je op de hoogte van onze nieuwste promoties en arrangementen. Zo mis je nooit meer een mooie kans om te genieten van een heerlijk diner of een aangename overnachting aan een voordelige prijs

– Instagram wordt vanaf nu ons online foto-album, waar wij niet alleen zelf beheerder van zijn maar ook aan onze gasten de kans willen geven om hun creatieve en mooie prentjes te etaleren. Hou ons vooral in de gaten voor acties waarmee je toffe prijzen kan winnen!

– Via Twitter kom je direct met ons in contact. Heb je een vraag voor ons, of ben je een fervente twitteraar met een vraag over Leuven in het algemeen, wij reageren zo snel en accuraat mogelijk!

– Last but not least, via onze blog brengen we dit allemaal zo goed mogelijk samen, maar willen we ook net dat tikkeltje extra inzicht in onze werkwijze bieden. Zo zullen compilaties worden gemaakt van hoe het achter de schermen eraan toegaat in ons hotel, en kom je meer te weten over onze geschiedenis en de prachtige traditie van de historische stad Leuven.

Kortom, we maken een nieuwe start en nodigen jullie graag uit om hiervan deel uit te maken. Wil je onze blog vers van de pers lezen zodra er een nieuwe post is, volg ons dan op Facebook of Twitter en blijf verbonden met ons hotel.

Groetjes,

Het Begijnhof Hotel Team

PS: heb je zelf nog een idee voor onze quote van de dag? Laat het ons weten en misschien wordt jouw citaat wel een bron voor inspiratie voor onze lezers!

Copyright 2018 | Begijnhof Hotel