Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Lente 3 = 2

Speciaal voor de lentemaanden bieden we u een lekker lang verblijf van 3 nachten in ons hotel aan, waarbij u de laatste nacht volledig gratis verblijft. Laat u verwennen te midden van het rustige, groene en historische UNESCO beschermde Groot Begijnhof, terwijl u zich toch op loopafstand van het bruisende stadscentrum bevindt.

Ontdek de rijke historie van de stad, slenter door de smalle sfeervolle straatjes, geniet van de traditionele Belgische biertjes in één van de cafeetjes op de Oude Markt (ook wel gekend als de langste toog van Europa), bezoek Museum M, het Stadhuis & de Sint-Pieterskerk. En bent u toe aan ontspanning? Neem dan plaats op ons heerlijk terras met zicht op het authentieke Begijnhof of in onze bar Cambria…geniet, laat u door ons verwennen en vertrek weer als herboren.

Voor €60,00 p.p. per nacht / €120,00 p.p. in totaal en op basis van een dubbele kamer, bieden wij u:

  • 3 Overnachtingen in een charmante tweepersoons kamer;
  • 3 Keer een uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Een wandelkaart met bezienswaardigheden van Leuven;
  • Gratis high-speed WiFi.

Wilt u genieten van dit arrangement of heeft u nog speciale wensen, stuur dan een mail naar info@bchotel.be en vermeld “HARTJE LENTE 3=2”.

Arrangement op basis van een tweepersoonskamer. Prijs per persoon en exclusief €1,00 City Taks per persoon per nacht. Supplement voor een extra overnachting met ontbijt (tweepersoonskamer): €118,00. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Geldig van maandag 6 maart 2017 tot en met 30 juni 2017. Aankomst is in deze periode mogelijk op elke vrijdag en daarnaast tijdens de Belgische schoolvakanties op elke dag (uiteraard op basis van beschikbaarheid).

Copyright 2018 | Begijnhof Hotel