Bel ons: +32 16 29 10 10
Mail ons: info@bchotel.be

Ontdek onze voordelige arrangementen!

Kom heerlijk genieten van de omgeving, de rust en alle comfort van ons hotel. We hebben een aantal bijzondere arrangementen voor u samengesteld, uiteraard aantrekkelijk geprijsd. Er zit zeker een leuke aanbieding voor u tussen!

IN DE KIJKER: Blauw Bloed in het Begijnhof: Arenberg Arrangement met M

Ontdek exclusieve tentoonstellingen en geniet van een sfeervolle overnachting aan 84€ p.p.! Meer info leest u HIER.

Lekker Leuven Arrangement €118 pp

Geniet van een overnachting in een sfeervolle tweepersoonskamer, een proeverij van 3 tapbieren, een verzorgd drie-gangendiner inclusief dranken, een uitgebreid ontbijtbuffet in ons 13e Eeuwse Karrehuis en een doosje ‘Leuvense Fonskes’ om thuis na te genieten van dit ‘Lekker Leuven’-arrangement.

Lees verder.

Bier proeven in Leuven €64 pp

Leuven, hoofdzetel van Inbev, de grootste brouwer ter wereld. Maar wat niemand weet: tal van lokale brouwerijen brengen hun eigen bieren op de markt. Neem zeker een kijkje in brouwerij Domus en proef drie van hun lekkerste bieren…

Lees verder.

Romantiek in Leuven €94 pp

Om te voldoen aan al uw wensen, wordt u verwend met een zeer uitgebreid en uitstekend ontbijtbuffet in het uit de 13de eeuw daterende koetshuis dat volledig werd gerestaureerd. U kan in alle rust genieten van verfijnde 3 gangen diner in onze door haardvuren verlichte bar met orangerie en nadien heerlijk nagenieten in onze privé sauna.

Lees verder.

Cultuurarrangement met M-Museum Leuven €74 pp

Het ondertussen wereldvermaarde M-Museum herbergt een collectie van maar liefst 46.000 werken van hedendaagse en moderne kunstenaars. Het M-Museum brengt u verschillende symposia, exposities en collecties…

Lees verder.

Bent u op zoek naar een passend geschenk of een leuk souvenir?
Ontdek onze geschenkbon of typische streekproducten op de
volgende pagina!

Wilt u meer weten over onze acties of over de geschenken?
Aarzel niet en contacteer onze receptie voor meer informatie via info@bchotel.be of +32 16/29.10.10!

Copyright 2018 | Begijnhof Hotel